Over ons
       
 
Wij, Tissy & Iman Imanse-Schutte fokken reeds meer als dertig jaar honden. Nu zijn dat Schapendoezen, dat is niet altijd zo geweest en natuurlijk zijn we onze oude liefde ook nog niet vergeten, Landseer’s & Ierse Wolfshonden, van de Landseer hebben we nog een exemplaar te zien op de foto boven maar de Ierse Wolf op de foto daaronder is tot onze spijt op 4 Mei 2009 overleden.


Aangezien wij ook een dagje ouder worden zijn die grote rassen niet echt verantwoord meer en is dan ook onze keus gevallen op de ,
Schapendoes. .Een niet al te grote hond met wel een groot karakter, nooit een dag spijt van gehad en we zijn nog altijd heel blij met ze.


Daarnaast is de vijver met
Koi’s & Steuren ook een van onze passie’s. Op deze pagina zie je een paar foto’s van onze mooie en inmiddels ook tamme Koi’s en Steuren en de vijver. De mooie planten die hierin willen groeien zijn ook een lust voor het oog. De vijver is gesitueerd te midden van onze buiten kennels en is dan zomers ook een geliefd plekje om even van de honden en de vissen te genieten. Een lekker koffietje er bij en je hebt alles wat je wensen kunt.


Natuurlijk vraagt dit ook alles zijn onderhoud maar dat doen we graag en met liefde, zonder al deze fijne bezigheden zou het maar saai zijn. Soms gaan we ook graag met vrienden uit eten en verder houden we veel leuke kontakten over aan mensen die hier een pup hebben gekocht.


Genoeg leuke dingen dus om hier hopelijk nog heel lang mee door te gaan.


Tissy en Iman